Slovensky
WELDING & TESTING OF MATERIALS

Research and development in the field of technical sciences

I want to know more about research and development

INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV COOKIES
(COOKIES PRIVACY POLICY)

Prevádzkovateľ osobných údajov

Prevádzkovateľom tejto webstránky a teda prevádzkovateľom osobných údajov je:

WELDING & TESTING OF MATERIALS, s.r.o.
Dlhá 1011/88D,
010 09 Žilina,
IČO: 47 601 566,
email: office@wtm.sk.

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb a zodpovedá za spracúvanie osobných údajov podľa nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len „GDPR“).

O súboroch cookies

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý naša webstránka ukladá vo Vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní.

Detaily o cookies

Po kliknutí na button "Prispôsobiť" v lište povolení cookies nájdete informácie o jednotlivých typoch cookies, ktoré spracúvame, ich účeloch spracúvania, právnom základe spracúvania, príjemcoch (tretích stranách) alebo informácie o dobe uchovávania cookies.

Príjemcova osobných údajov

Informácie o cookies tretích strán a poskytovateľoch cookies tretích strán, sú dostupné po kliknutí na button "Prispôsobiť" v lište povolení cookies. Okrem príjemcov tu uvedených môžu cookies spracúvať aj naši obchodní partneri v oblasti IT (napr. prevádzka serverov, informačných systémov a iné), reklamy, marketingu, administratívy, alebo orgány verejnej moci alebo verejnoprávne inštitúcie (napr. súdy, úrady, orgány činné v trestnom konaní a podobne).

Práva dotknutej osoby

Ako dotknutá osoba máte podľa zákona č. 18/2018 Z.z. O ochrane osobných údajov nasledovné práva:

Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas, právo podať návrh na začatie konania dozornému orgánu, právo na prístup k osobným údajom, právo na opravu osobných údajov, právo na výmaz osobných údajov, právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo na prenosnosť osobných údajov, právo namietať spracúvanie osobných údajov. Máte právo na to, aby sa na Vás ako dotknutú osobu nevzťahovalo rozhodnutie, ktoré je založené výlučne na automatizovanom spracúvaní osobných údajov vrátane profilovania, ako aj právo na informáciu, či existuje takéto rozhodovanie.

Pre bližšie informácie ohľadom spracúvania cookies, ako aj kvôli uplatneniu Vašich práv ako dotknutej osoby nás prosím kontaktujte na vyššie uvedené kontaktné údaje.

See also

Assembly and welding

Based on requests for welding, company WELDING & TESTING OF MATERIALS can offer its customers the following services: Welding and assembly of dedicated pressure equipment, liquid and steam boilers, stable pressure vessels, piping and assembly into a functional unit.

Read more
Technical advice

Professional Welding Supervision: EWE - European Welding Engineer, IWE - International Welding Engineer, EWI-E - European Welding Inspector - Engineer, EWT - European Welding Technology. Processing of welding technological procedures.

Read more
Accredited NDT laboratory according to STN EN ISO/IEC 17025: 2018

Non-destructive testing makes it possible to identify and document material discontinuities by using physical principles. For the needs of our customers, we can provide the following services: Material Testing, Consultance on creation of NDT processes.

Read more
Complex project activity

We realize and provide full scope of work: Groundworks, underground utilities laying, Construction, Maintenance and Repair of Line Pipelines, Steel Structures, Bridge Steel Structures, Antinoise Barriers, Bridge Drainage, Steel Portals..

Read more

Contacts us

WELDING & TESTING OF MATERIALS, s.r.o.

Address
Dlhá 1011/88D
Žilina 010 09

Company registration number 47601566
TAX ID: 2024146289
VAT no.: SK2024146289
IBAN: SK76 1100 0000 0029 4100 5283

Táto webstránka používa cookies

Zvolením možnosti „Prijať všetky“ vyjadrujete súhlas so spracovaním cookies na personalizáciu, marketingové a analytické účely. Kliknutím na „Prispôsobiť“ máte možnosť výberu účelov, s ktorými súhlasíte. Súhlas máte právo kedykoľvek odvolať. Cookies môžu byť zdieľané s tretími stranami. Informácie o spracúvaní cookies nájdete na podstránke „Cookies“.


Nevyhnutné cookies

Nevyhnutné súbory cookie pomáhajú vytvárať použiteľné webové stránky tak, že umožňujú funkcie, ako je napríklad navigácia stránky a prístup k chráneným oblastiam webových stránok. Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez nevyhnutných cookies. Obmedzenie ich spracúvania môže mať za následok nesprávne fungovanie webstránky, alebo obmedzenie funkcionality webstránky.

Právny základ spracúvania nevyhnutných cookies - podľa zákona je možné nevyhnutné cookies spracúvať bez udelenia súhlasu dotknutou osobou.


Preferenčné cookies

Preferenčné súbory cookies umožňujú internetovej stránke zapamätať si informácie, ktoré zmenia spôsob, akým sa webová stránka chová alebo vyzerá, ako napr. váš preferovaný jazyk alebo región, v ktorom sa práve nachádzate.

Právny základ spracúvania preferenčných cookies - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov na jeden konkrétny účel, na účel spracovania preferenčných cookies.


Analytické cookies

Analytické cookies zhromažďujú údaje o tom, ako návštevníci webstránky používajú danú webstránku. Analytické štatistiky pomáhajú vlastníkom webov a aplikácií pochopiť, ako ľudia používajú ich webstránky a služby.

Právny základ spracúvania analytických (štatistických) cookies - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov na jeden konkrétny účel, na analytický účel.


Marketingové cookies

Marketingové súbory cookies sa používajú na sledovanie návštevníkov na webových stránkach. Zámerom je zobrazovať reklamy, ktoré sú relevantné a pútavé pre jednotlivých užívateľov, a tým cennejšie pre vydavateľov a inzerentov tretích strán.

Právny základ spracúvania marketingových (reklamných) cookies - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov na jeden konkrétny účel, na marketingový účel.


Nezaradené

Nezaradené súbory cookies sú cookies, ktoré práve zaraďujeme, spoločne s poskytovateľmi jednotlivých súborov cookies.


Prehlásenie o cookies naposledy aktualizované dňa 22.2.2022